Vatan Partisi ön seçim yaptı.

Vatan Partisi ön seçim yaptı.
Daha önce milletvekilliği aday adaylarını tespit eden Vatan Partisi il teşkilatı üyeleri sandık başına giderek ilk altı adayı belirledi. Çırağan düğün salonunda kalabalık bir üye topluluğunun katılımı sonucu gerçekleştirilen...


Daha önce milletvekilliği aday adaylarını tespit eden Vatan Partisi il teşkilatı üyeleri sandık başına giderek ilk altı adayı belirledi. Çırağan düğün salonunda kalabalık bir üye topluluğunun katılımı sonucu gerçekleştirilen ön seçimde dokuz aday adayı arasında kesin altı isim tespit edildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan önseçimin açılışında söz alan il başkanı Mustafa Erdönmez, birlik ve beraberlik içerisinde genel seçimlere hazırlanacaklarını söyledi.
Vatan Partisinin aday adayı isimleri şunlar, Veli Seyit,Temel Aras, Ayşe Dost, Mesut Güney, Mehmet Çelebi, Mehmet Süzen, Hayriye Gonca Güngör, Daniş Soysal ile Raif Eşkinat.
Vatan Partisi'nin Haziran ayında yapılacak genel seçimlere katılacağı kesin adayların akşam saatlerinde yapılacak oy sayımı ile kesinleşeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.