Yağmur altında coşku

Yağmur altında coşku
Maçın bitiminden sonra yüzlerce Eskişehirli, sokağa döküldü. Eskişehir caddelerini bayram yerine çeviren vatandaşlar, yağmur yağışına rağmen ellerindeki Türk bayraklarıyla galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Kutlamalar...

Maçın bitiminden sonra yüzlerce Eskişehirli, sokağa döküldü. Eskişehir caddelerini bayram yerine çeviren vatandaşlar, yağmur yağışına rağmen ellerindeki Türk bayraklarıyla galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.
Kutlamalar sırasında geniş güvenlik tedbirleri alan polis, bir grubun İsmet İnönü Caddesi'nde trafiği kapatması üzerine harekete geçti. Polis memuru, ekip otosunun megafonundan "Müdahale etmek zorunda bırakmayın, trafiği açın" ikazında bulundu.
Çevik kuvvet polislerin vatandaşları kaldırıma çıkarmasıyla trafik kısa süre içinde yeniden açıldı. Bunun üzerine caddede iki ayrı gruba ayrılan taraftarlar, 'Kırmızı-Beyaz, En Büyük Türkiye' tezahüratlarında bulundu. Kutlamalarda A Milli Futbol Takımı lehine tezahürat yapan taraftarlar, İstiklal Marşı'nı da hep bir ağızdan okudu. Bazı vatandaşlar da araçlarıyla konvoylar oluşturarak, kutlamalara destek verdi.
Eskişehir'deki galibiyet kutlamaları, olaysız sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.