Yaşlılar toplumun temel direğidir

Yaşlılar toplumun temel direğidir
Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, 1 Ekim Dünya yaşlılar günü ve 1 Ekim Dünya çocuklar günü dolayısıyla iki ayrı mesaj yayınladı. Vali Koçdemir yaşlılar ile ilgili mesajında " Yaşlılarımız toplumun temel direğidir" derken,...

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, 1 Ekim Dünya yaşlılar günü ve 1 Ekim Dünya çocuklar günü dolayısıyla iki ayrı mesaj yayınladı. Vali Koçdemir yaşlılar ile ilgili mesajında " Yaşlılarımız toplumun temel direğidir" derken, Çocuklar ile ilgili mesajında ise çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu belirtti.
Vali Kadir Koçdemir'in Yaşlılar günü mesajı şöyle:
"Yaşlılarımız tecrübelerini ve birikimlerini günümüze yansıtarak, milli kültür ve değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olduklarından, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Değerli büyüklerimizin toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek hepimizin öncelikli görevidir.
Hayat rehberimiz ve toplumun temel direği büyüklerimize olan bağlılık duygularımız yalnızca bugünle sınırlı olmayıp, yılın her gününde onlarla birlikte olduğumuz bilinciyle, tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü'nü kutlar, sağlık ve mutluluklar diler, saygılar sunarım. "
ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR
Valmi Kadir Koçdemir 1 Ekim Dünya çocuklar günü ile ilgili mesajında ise şunları söyledi.
"Çocuklarımızın eğitimi, sağlıklı ve mutlu bir ortamda yetişmesi, bakım ve barınma imkânlarının en iyi koşulda gerçekleşmesi, herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür.Geleceğimizin teminatı ve yöneticisi olan çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, yeniliklere açık, demokrasiyi ve çağdaş yaşamı özümsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamalıyız.Bu nedenle çocuklarımıza yapacağımız yatırım, geleceğe yapılan en değerli yatırımdır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, başta aileleri olmak üzere yetişmelerinde emeği geçen herkese başarılar diliyorum. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.