YAŞLILARA ÜCRETSİZ GÖZ TARAMASI

YAŞLILARA ÜCRETSİZ GÖZ TARAMASI
Osmangazi Üniversitesi, Sağlık Müdürlüğü ve Odunpazarı Belediyesi tarafından başlatılan ve BEBKA tarafından desteklenen projede 65 yaş üzeri yaşlılar ücretsiz muayene ediliyor. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, İl Sağlık...

Osmangazi Üniversitesi, Sağlık Müdürlüğü ve Odunpazarı Belediyesi tarafından başlatılan ve BEBKA tarafından desteklenen projede 65 yaş üzeri yaşlılar ücretsiz muayene ediliyor.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Odunpazarı Belediyesi tarafından başlatılan BEBKA projesi kapsamında Odunpazarı Bölgesinde ikamet eden 65 yaş ve üstü vatandaşlara ücretsiz göz dibi taraması gerçekleştiriliyor.
Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Odunpazarı Göz Tarama Merkezinde düzenlenen törenle başlayan uygulama, büyük ilgi gördü.
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İl Sağlık Müdürü Hüseyin Fidan ve ESOGÜ Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hikmet Başmak'ın katılımlarıyla gerçekleşen programda gözleri kontrol edilen vatandaşlar, kendilerine sunulan imkan için yetkililere teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.