YÖRÜK ŞENLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ VAR

YÖRÜK ŞENLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ VAR
Karacaşehir Köyü’nde başlayan 19. Geleneksel Ertuğrulgazi Şurası ve Yörük etkinliklerinde, mehteran takımının yürüyüşüne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vilayet Meydanı’nda başlayan yürüyüşe Ertuğrulgazi Kültür...

Karacaşehir Köyü'nde başlayan 19. Geleneksel Ertuğrulgazi Şurası ve Yörük etkinliklerinde, mehteran takımının yürüyüşüne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Vilayet Meydanı'nda başlayan yürüyüşe Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Dayar, Eskişehir'in 43 köyünden gelen vatandaşlar ve çevre illerden gelen çok sayıda davetli katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlik herkes tarafından dakikalarca alkışlandı. Mehter Takımı'nın söylediği marşlarla Hamamyolu Caddesi'nde son bulan yürüyüşte vatandaşlar da marşlara eşlik etti. Yürüyüş esnasında kortejin önünde bulunan at hırçınlaşınca kısa süreliğine panik yaşandı. Sahibi tarafından sakinleştirilen at sorunsuz bir şekilde yürüyüşü tamamladı.Ertuğrulgazi Şurası ve Yörük etkinlikleri yarın Karacaşehir Köyü'nde yapılacak olan şenlik ile son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.