Zabıtadan hurdacı operasyonu

Zabıtadan hurdacı operasyonu
Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Yenikent Mahallesinde bağırarak hurda toplayan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Sabahın erken saatlerinden itibaren megafonları ile vatandaşları rahatsız eden hurdacıları...

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Yenikent Mahallesinde bağırarak hurda toplayan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Sabahın erken saatlerinden itibaren megafonları ile vatandaşları rahatsız eden hurdacıları yakalayan Şahinler, hurdacılar hakkında yasal işlem uyguladı.
MEGAFONLAR SÖKÜLDÜ
Düzenlenen operasyonda yakalan hurdacıların megafonlarını söken zabıta ekipleri, denetimlerin artarak devam edeceğini önemle vurguladı.
İHBARLARI DEĞERLENDİRDİK
Konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; gelen ihbarlar sonucu bağırarak hurdacılık yapan kişileri yakın takibe aldıklarını vurgulayan Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, amaçlarının vatandaşın huzurlu ve güven içinde yaşamını sürdürmesini sağlamak olduğunu ifade ettiler.
Vatandaşların bu konuya gösterdiği duyarlı yaklaşımın önemine değinen belediye yetkilileri, vatandaşların istek ve şikâyetlerini 444 26 00 no'lu telefon aracılığıyla Beyaz Masa Birimine bildirebileceklerini önemle belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.