Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Altı parça bir şey aldım 250 lira tuttu


Okurumuz müthiş bir hayat pahalılığı yaşandığını ve insanların alışveriş yaptıklarında bu gerçekle yüz yüze geldiklerini söyledi.


Alışveriş yapmak için gittiği markette altı parça ürün satın aldığını söyleyen ve kasaya geldiğinde aldığı altı parça ürünün fiyatının 250 TL tuttuğunu ifade eden okurumuz bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyledi.


O gerek gıda maddelerinin gerekse diğer temel ihtiyaç maddelerini müthiş oranda pahalılaştığını ifade eden ve buna yaptığı alışveriş sonucu bizzat şahit olduğunu sözlerine ekleyen okurumuz ”Altı ürünle birlikte kasanın başına geldiğimde aldığım ürünlerin fiyatının 250 TL tuttuğunu öğrenince bu işte bir yanlışlık olduğunu düşündüm. Sonradan tek tek baktığım da gerçekten de satın aldığım altı ürünün fiyatının 250 TL tuttuğunu görünce de büyük bir şok yaşadım. Müthiş bir hayat pahalılığı var. Bu hayat pahalılığında  dar gelirli olan ve sabit ücrete sahip insanların nasıl geçineceklerini Sorgulamaya başladım” dedi.


Kış aylarının kapıda olduğunu söyleyen ve havaların soğuması ile birlikte gerek elektrik ve gerekse doğal gaz giderlerinin daha da artacağını sözlerine ekleyen okurumuz insanların bu pahalılıkta bu kışı nasıl geçireceklerini merak ettiğini söyledi. Okulumuzun hayat pahalılığına ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi