Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Aslında en güzel parklardan biri ama...

 


Okurumuz Muttalip caddesi üzerinde bulunan Anıt parkın en az kent park ve Sazova parkı kadar geniş ve güzel bir park olduğunu söyledi.


Gerek yeşil alanların çokluğu ve gerekse yürüme yollarının bolluğu nedeniyle Anıt parkın çok güzel bir konumu bulunduğunu ifade eden okurumuz ne yazık ki bu parkın Sazova ve Kentpark kadar ilgi gösterilmemesinden yakındı.


Aslında konumu itibari ile Anıt parkın bölgenin yeşil alan ihtiyacını karşılayan ve bölgeye nefes aldıran bir konumu bulunduğunu ifade eden okurumuz “keşke bu parkta Sazova ve Kent park gibi vatandaşlar tarafından ilgi görse. Ama ne yazık ki bu ilgiyi görmüyor dolayısıyla da diğer parklara oranla Anıtpark daha sessiz bir park konumuna düşüyor. Dedi.


Bu parkında tıpkı diğerleri gibi ilgi görmesi açısından bir şeyler yapılması gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuz özellikle belediye etkinliklerinin bir bölümünün bu parka kaydırılabileceğini böylelikle parka ilginin daha da fazla olabileceğini ifade etti. Bunun yanı sıra parkın içersinde havuz ve su eksikliğinin olduğunu sözlerine ekleyen okurumuz yapılacak olan havuzlarla bu eksikliğin giderileceğini de ifade eden okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen köşemize alıyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi