Gazetemize ulaşan bir okurumuz, Odunpazarı Gültepe mahallesi, Salih Zeki Anadolu lisesinin karşında bulunan Şehit Serkan Özaydın parkında 8-9 adet başıboş saldırgan köpek bulunduğunu söyledi. Okurumuz, parkta oynayan çocukların korktuğunu ve gece olduğu zaman sabaha kadar havladıklarını aktardı.
Köpeklerin gündüz motorla, araçla ve yaya olarak giden herkese saldırdıklarını dile getiren okurumuz, mahalle sakinlerini korkuttuklarını söyledi.
Mahallenin öğrenciler ve küçük çocuk barındırdığını aktaran okurumuz, birilerinin canı yanmadan konunun çözüme ulaştırılmasını istedi.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika