Yer: Ertuğrulgazi Mahallesi Beşevler.
Eski Koçtaş’ın olduğu sokak.
Bu sokakta bir apartmana kömür gelmiş. Gelen kömür yolun ortasına gelişi güzel bir şekilde dökülmüş.
Yolun ortasına dökülen kömür zaten dar olan sokağı tamamen trafiğe kapatmış.
Sokağın trafiğe kapalı halini fotoğraflayan okurumuz. Göndermiş olduğu yakınmasında “Böyle de kömür dökülmez ki?Aslında kömürü getirip döken de, kömürün sahibi de bu duruma müsaade etmemeli. Koca yolu kapatmaya kimsenin hakkı da yok. O kömür yolun ortasına dökülünce ve yol kapanınca pek çok araç sokaktan geçemedi” dedi.
Okurumuzun çekmiş olduğu fotoğraf ile birlikte dile getirmiş olduğu yakınmasını aynen aktrıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika