Okurumuz, Pazar günü sabahın 08.00 de büyük bir gürültüyle uyandığını söyledi.
Şeker mahallesi, şeker parkının arkasında oturduğunu söyleyen okurumuz “şeker fabrikasında yeni sezon çalışmaları başlamış. Sabahın köründe müthiş bir gürültüyle uyandım. Bir de baktım ki ses fabrika içinden geliyor. Ama gürültü öyle bir gürültü değil. Bildiğiniz fabrikanın içinde adeta sürekli uçak uçuyor. Artık pancar mı yıkanıyor, yoksa taş mı kırılıyor bilemedim. Sonuç olarak bütün gün aynı gürültüyü çekmek durumunda kaldım” dedi.
Geçtiğimiz yıllarda böylesine gürültü olmadığını söyleyen ve bu çıkan gürültünün dayanılmaz olduğunu dile getiren okurumuz, bu sesin kesilmesinin bir yolu olması gerektiğini söylüyor.
Aksi takdirde bu sesle yaşamanın çok da sıkıntılı olacağını sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika