Gazetemize ulaşan bir okurumuz, Belediyenin yağmur suyu için ara sokakları kazıp, beton borular döşediğini ama kaç ay geçmesine rağmen Esentepe Mahallesi Girgin sokağın yolunun yapılmadığını dile getirdi.
Tozdan cam ve kapı açmanın mümkün olmadığını belirten okurumuz, sokaktan araba geçtiği zaman evlerin ve insanların toza bulandığını söyledi.
Birçok cadde ve sokaklara, girgin sokaktan sonra borular döşenmesine rağmen yolların hemen yapıldığını fakat girgin sokağın toza mahkûm edildiğini aktaran okurumuz, “bizde vergilerimizi düzenli ödüyoruz suçumuz ne de bu toz topraktan kurtulamıyoruz.” diye isyan etti.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika