Hafta içi mesaisi

Geçtiğimiz hafta Ankara'da oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından maçın orta hakemi Halil Umut Meler, ev sahibi kulübün başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğramış, yere düşen Meler sahaya giren bazı kişiler tarafından tekmelenmişti. Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçen bu olayın ardından olağanüstü toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tüm ligleri süresiz erteleme kararı almıştı. Bu süresiz çok kısa sürdü ve maçların hafta içi oynanmasına karar verildi.

**

Futbolda tüm maçlar bu hafta içi oynanacak.

İlk olarak Bölgesel ligde kötü gidişini sürdüren Demirspor bugün sınav verecek. Temsilcimiz Kaynaşlı ekibi karşısında galibiyet arayacak.

Çarşamba günü 3 temsilcimizi zorlu maçlar bekliyor.

Eskişehirspor kendine en yakın rakibi olan 1926 Polatlı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Evinde kaybetmeyen Polatlı ile ligde iyi giden Eskişehirspor arasındaki bu maç zirveyi de yakından ilgilendiriyor.

Özellikle zorlu maçlarda kalitesini ortaya koyan siyah-kırmızılı ayakların yarınki karşılaşmada da farkını ortaya koyması gerekli. Alınacak galibiyet hem rakip ile puan farkını açar, hem de son 3 maç öncesi büyük moral olur.

Aynı Demirspor gibi ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Yunusemrespor’da yarın Karadeniz Ereğli ekibini ağırlayacak.

Yunusemrespor’un alacağı puan ya da puanlar Es-Es’in de işine yarar.

**

3. Lig temsilcimiz Anadolu Üniversitesi ilk yarının perdesini Çarşamba günü oynayacağı Hacettepe maçı ile kapatacak. Ligde son iki maçta sadece 1 puan alıp 5 puan kaybederek önemli bir fırsatı da değerlendiremeyen Anadolu yarın Hacettepe’yi yenerek devreyi 21 puanla kapatması ikinci yarı için de çok iyi olur.

**

Başta Eskişehirspor olmak üzere, Anadolu Üniversitesi, Demirspor ve Yunusemrespor takımlarına hafta içi oynayacakları zorlu maçlarda başarılar dilerken, futbol şansının da yanlarında olmasını dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erkan Midilli Arşivi