Erkan Midilli
Hafta içi mesaisi
Geçtiğimiz hafta Ankara'da oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından maçın orta hakemi Halil Umut Meler, ev sahibi kulübün başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğramış, yere düşen Meler sahaya giren bazı kişiler tarafından tekmelenmişti. Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçen bu olayın ardından olağanüstü toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tüm ligleri süresiz erteleme kararı almıştı. Bu süresiz çok kısa sürdü ve maçların hafta içi oynanmasına karar verildi.
**
Futbolda tüm maçlar bu hafta içi oynanacak.
İlk olarak Bölgesel ligde kötü gidişini sürdüren Demirspor bugün sınav verecek. Temsilcimiz Kaynaşlı ekibi karşısında galibiyet arayacak.
Çarşamba günü 3 temsilcimizi zorlu maçlar bekliyor.
Eskişehirspor kendine en yakın rakibi olan 1926 Polatlı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Evinde kaybetmeyen Polatlı ile ligde iyi giden Eskişehirspor arasındaki bu maç zirveyi de yakından ilgilendiriyor.
Özellikle zorlu maçlarda kalitesini ortaya koyan siyah-kırmızılı ayakların yarınki karşılaşmada da farkını ortaya koyması gerekli. Alınacak galibiyet hem rakip ile puan farkını açar, hem de son 3 maç öncesi büyük moral olur.
Aynı Demirspor gibi ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Yunusemrespor’da yarın Karadeniz Ereğli ekibini ağırlayacak.
Yunusemrespor’un alacağı puan ya da puanlar Es-Es’in de işine yarar.
**
3. Lig temsilcimiz Anadolu Üniversitesi ilk yarının perdesini Çarşamba günü oynayacağı Hacettepe maçı ile kapatacak. Ligde son iki maçta sadece 1 puan alıp 5 puan kaybederek önemli bir fırsatı da değerlendiremeyen Anadolu yarın Hacettepe’yi yenerek devreyi 21 puanla kapatması ikinci yarı için de çok iyi olur.
**
Başta Eskişehirspor olmak üzere, Anadolu Üniversitesi, Demirspor ve Yunusemrespor takımlarına hafta içi oynayacakları zorlu maçlarda başarılar dilerken, futbol şansının da yanlarında olmasını dilerim.
Takım ruhu..
30 Ekim 2025 Perşembe 00:06Umutları söndürmeyin..
23 Ekim 2025 Perşembe 00:08Bu gidişat iyi değil...
14 Ekim 2025 Salı 00:06Bir hava lazım..
10 Ekim 2025 Cuma 09:16Neden bu panik...
02 Ekim 2025 Perşembe 06:37Rakip fark etmemeli...
25 Eylül 2025 Perşembe 00:06Yenil ama bu kadar ezilme…
20 Eylül 2025 Cumartesi 00:07Böyle gitmez...
16 Eylül 2025 Salı 00:07Es-Es son saniyelerde...
09 Eylül 2025 Salı 00:03İlk maç öncesi...
06 Eylül 2025 Cumartesi 07:46