9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

İLİŞKİYE ZARAR VEREN HATALAR


Hepimiz mutlu bir ilişki isteriz ama bunu isterken bazı zamanlar bencillik yaparak yalnızca kendi mutluluğumuza odaklanırız. Biz kadınların sürekli olarak ilişkide yaptığı hataları konu almak istedim. Erkekler kadınların hangi davranışlarına tahammül edemiyor, işte size birkaç başlık!
KISKANÇLIK
 Her şeyin bir sınırı olmalıdır. Abartılmadığı sürece kıskançlık da ilişkimizi canlı tutabilir. Fakat bazı ilişkilerde kadınlar, erkekleri kıskanmayı fazla abartıyor. Her şeyin fazlası zarar! Aşırı kıskançlık yapmak erkek arkadaşınızı sizden uzaklaştırabilir.
SÜREKLİ TRİP ATMAK
Bazı kadınlar vardır ilişkilerinde sürekli trip atar. Erkek arkadaşı onu sürekli pohpohlasın ister. Hangi erkek sürekli trip atan bir kadınla birlikte olmayı ister ki? Kimse sürekli açıklama yapmaktan hoşlanmaz. Onun yerine erkek arkadaşınızla rahatsız olduğunuz konuları karşılıklı konuşmayı deneyin.
SÜREKLİ ANLAM ÇIKARMAK
Hep söylüyorum, erkekler düz mantıktır. Her söyledikleri sözün altından bir anlam çıkartmaktan vazgeçin. Bu kadar çok ince detay düşünüp, erkeklerin her söylediği sözü dallandırıp budaklandırmayın. Kurduğu bir cümlenin, ya da yaptığı bir davranışın bir anlamı da olmayabilir.
HERŞEYİ ERKEKTEN BEKLEMEK
İlk adımı erkek atar mantığı artık bitti. Günümüzde artık kadınlar adım atıyor. Biz kadınlar nasıl aranmaktan, mesaj atılmasından, ya da hediye alınmasından mutlu oluyorsak erkeklerde mutlu oluyor.
ESKİ KONULARI AÇMAK
Erkeklerin en nefret ettiği bir şey de eski konuların sürekli gündeme gelmesidir. Kadınlar yaşanılan her tartışmada eski konuları adeta dolaptan çıkartıp, pişirip, erkeğin önüne sunuyor. Aynı konuları tartışmak ve sürekli aynı konular üzerinde açıklamalar yapmak erkekleri sıkan, uzaklaştıran en büyük sebeptir. Eğer iyi bir ilişki istiyorsanız yaşanılan her olayı mümkünse o an çözün ve olası yeni tartışmanızda eski konuları gündeme getirmeyin.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi