İlk özel maçtaki izlenimler...

Cumartesi günü Kütahya’da oynanan Kütahyaspor-Anadolu Üniversitesi özel maçında yapılan hakem hatalarını görünce 3. ligde böyle hatalar olacağından bahsetmiştim.

Önceki gün Afyon’da oynanan Eskişehirspor-Yozgat Bozok maçında oyun içindeki rakip takım sertlikleri ve agresifleri de Bölgesel ligde böyle olayların olacağının sinyalini verdi. Rakip maşallah ‘Vur kır parçala’ taktiği ile oynayınca Es-Es’li oyunculara futbol oynatmadı.

Erkut’u yapılan sertlik ve ortamın gerilmesi Ercan’ın gerekli müdahalesi ve taraftarın takıma sahip çıkması ile maç yarım kaldı.

**

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon Anadolu’nun maçlarına da gittiğimiz Afyon Dumlupınar spor kompleksinde maçların genelde sessiz sedasız oynandığını gördük. Ancak Eskişehirspor BAL’da da olsa taraftarı ilk özel maçta farkını ortaya koydu. Maçın oynandığı sahaya pankartları asan, meşaleleri yakan taraftar saha içinde yaşanan olaylarda da tribünden gerekli müdahaleyi yaparak takımına sahip çıktı rakibe korku verdi.

**

Bu sezon Bölgesel ligde bir çok takımını sahası sıkıntılı olacak. Tel örgüler arkasında bu tip olaylar çok yaşanacak. Her türlü hazırlıklı olmak gerekli.

Ancak Eskişehirspor olduğu ve bide taraftarın da deplasmana gidecek olmasın nedeniyle rakipler çok tahrik edecek. Tahriklere kapılmamalıyız.

**

41 dakika süren maçta İbrahim hoca takıma geç katılan gençlere daha çok şans verdi.

Gençler heyecanlı ve daha uyum aşamasında.

Barış Memiş’i ince pasları, sol bek Hayrettin’in bindirmeleri ve ortaları, kaptan olarak sahaya çıkan Serdar Sudun’un mücadelesi, ileri uçta Ercan ve Hasan Alp’in hırsı ve isteği dikkat çekti.

**

Eskişehirspor bu sezon yepyeni bir takım olarak mücadele verecek.

Daha zaman çok..

Hazırlık maçları eksikleri görmek için çok iyi bir fırsat.

İbrahim hoca elindeki malzemeyi iyi kullanırsa çok farklı bir takım izleriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi