Önceki gün Üniversite caddesi üzerinde Zabıta ve sivil giyimli görevlilerin, kaldırım üzerine mal çıkartan esnafı denetlerken gördüğünü söyleyen okurumuz, bu durumun çok da hoşuna gittiğini söyledi.
Dükkan sahiplerinin dükkanlarını açar açmaz ilk iş olarak çeşitli malları kaldırım üzerine çıkartıp koyduğunu, Zaten dar olan kaldırımlarda yayaların yürümesinin sıkıntıya girdiğini söyleyen okurumuz "Kaldırımlar her yerde yayalar yürüsün diye yapılır. Ama nedense bazı esnaflar bu kaldırımları mal teşhir alanlarına döndürüyor" dedi.
Buna hiçbir esnafın hakkı olmadığını söyleyen okurumuz "Sözünü ettiğim cadde üzerinde kontrol yaparken gördüğüm görevlilerin, kaldırama mal çıkartan esnafı uyarmaları hoşuma gitti. Umarım bu kontroller ve uyarılar devam eder de Eskişehir merkezindeki kaldırımlar da sadece yayaların olur" dedi.
Okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen sütunlarımıza alıyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika