Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Kırmızıda geçen araçlar yolu kapatıyor.

Okurumuz özellikle Kırım Caddesi ile Sakarya Caddesi köşesinde büyük bir sıkışıklık meydana geldiğini aynı şekilde yine Kırım Caddesi ile Muttalip Caddesi köşsinde de benzeri bir olayın yaşandığından yakındı. 


Gerek Muttalip Caddesinde gerekse Sakarya Caddesi nde tam da kesişim noktalarında yaşanan sıkıntıya kırmızı ışıkta geçmelerin sebep olduğunu ifade eden okurumuz” Sakarya ve Muttalip Caddelerinden hareket eden araçlar kırmızı ışıkta geçince ister istemez Kırım Caddesi  üzerinde bulunan araçların önünü kapatıyor. Durum böyle olunca da Kırım Caddesi her iki noktada da resmen tıkanıyor. Araçlar yeşil yanmasına rağmen önünde biriken araçlar nedeniyle ilerleyemediği için bu cadde üzerinde uzun araç kuyrukları oluşuyor.” Dedi.


Bunu önlemek için her iki caddede de araçların ışıkları riayet etmesi gerektiğini ve kırmızıda geçmemesi gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak bize aktardıklarını biz de aynı şekilde köşemize alıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi