Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Mobese kameralarından ceza yazılamaz mı?



Okurumuz, şehir içinde çok sayıda mobese kamerası olduğunu söyledi.
Bu kameraların hem suçu önlemeye hem de suçluları yakalamaya yönelik kullanıldığını söyleyen okurumuz, aslında bu kameraların trafiği düzenlemede ve trafikte kurallara uymayanları cezalandırmakta da kullanılması gerektiğini ifade etti.
Özellikle ana caddelerde sorumsuz sürücüler tarafından trafiğin zora sokulduğunu hatırlatan okurumuz " Örneğin iki sıra halinde giden araçlar kurallara uyarken, üçüncü sıradan giden ve uyanıklık yapan, bunu yaparken de karşıdan gelen araçları zor durumda bırakan sürücüler var. Dahası, karşılıklı işleyen yollara ters giren, U dönüşü yapmaya çalışan ya da yasak yerlere araç bırakanlar var. Bu kuralsız hareketlerin büyük bölümü o anda orada bir trafik polisi olmadığı için cezasız kalıyor. Halbuki, bunların hepsi mobese kameralarından görülebilir ve kural tanımayan araçların plakalarına ceza yazılabilir" dedi.
Bunu bir öneri olarak sunduğunu söyleyen okurumuzun konuyla ilgili olarak söylediklerini ve önerisini aynen yayınlıyor ve konuyu yetkililerin bilgisine sunuyoruz...


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi