Okurumuz, Perşembe Pazarının kurulduğu sokağın yanındaki caddeden Muttalip caddesine çıkamamış dün.
Pazar kurulduğu için, Pazar araçlarının bu yolun başını adeta tuttuğunu, mal indirip bindirme yaparken de yolu resmen kapattığından yakındı.
Bu yüzden, dakikalarca bu caddeden Muttalip caddesine çıkamadığını belirten okurumuz
"Hemen her Perşembe günü aynı durum yaşanıyor bu söylediğim noktada. Aslında buraya bir çözüm getirilebilir" dedi.
Ancak, bu çözümün getirilmesi için yapılan herhangi bir girişimin olmadığını söyleyen ve bu noktada herkesin kafasına göre davrandığını iade eden okurumuzun anlattıklarını aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika