Gazetemize ulaşan bir diğer okurumuz, refüj sulamaları yüzünden motosiklet ve bisikletlerin çok fazla kaza yaptığını dile getirdi.
Okurumuz, “Kuryelik yapıyorum bu nedenle birçok yere hızlı gitmem gerek fakat refüj sulaması yapılan yerlerden geçerden kayarak kaç sefer kaza atlattım. Eskişehir’deki tüm motosikletliler ve bisikletliler bu konudan muzdarip. Lütfen sulama yapılırken yollara taşmasın” dedi.
Birinin canı yanmadan önlem alınması gerektiğine değinen okurumuz, can güvenlikleri için refüj sulamasının kontrollü yapılmasını talep etti.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika