Okurumuz önceki gün Porsuk bulvarına yakın bir kafede bir olaya şahit olmuş.
Yaklaşık 20 kişilik bir grubun yemek yemek için bir kafenin bahçe kısmına masaları birleştirmek suretiyle oturduğunu gören okurumuz" insanlar birbirbirlerine olabildiğince yakın oturmuşlardı. önlerine yemekler gelmemiş olmasına rağmen hiçbirinin yüzünde maske de takılmamaış, maskeler bazılarının boğazında duruyordu" dedi.
Bu kalabalık grubun hiç virüs salgını yokmuş gibi davrandığını, zaman zaman birbirine sarıldığını ve içiçe hareketlerde bulunduğuna gözleriyle tanık olduğunu söyleyen okurumuz "Bir ara içeriye girip uyarmak dahi istedim. Kendilerine ' sizin umurunuzda olmayabilir ama bizim de sağlığımızla oynuyorsunuz' diye kızacaktım. Sonra vaz geçtim dedi.
Bu tür kalabalık grupların mekanlarda bu kadar sık şekilde orurmasına müsade edilmemesi gerektiğini, uyarıların ya mekan sahibi ya da devlet görevlileri tarafından yapapılması gerektiğini ifade eden okurumuzun söylediklrini aynen köşemize alıyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika