AKP milletvekili Nedim Öztürk ile konuştuk.
Özellikle Eskişehir pancar üreticilerinin sevineceği müjdeli bir haberle başladı anlatmaya Öztürk.
Eskişehir pancar üreticisinin ürettiği pancarın, Adapazarı Şeker Fabrikasında işlenmesini sağlayacak yasa tasarısını Torba kanun içine aldırmayı başarmış.
-"Bu çok önemli bir konu ve Eskişehir Pancar üreticisinin mağduriyetine yol açan bir durumdu. Eskişehir pancarının Adapazarı Şeker Fabrikası'nda işlenmesini sağlayacak bu maddeyi torba kanuna aldırdık" dedi.
Böylece...
Söz konusu kanun değişir değişmez Eskişehir Pancar üreticisinin mağduriyetinin de giderilmiş olacağını söyledi Nedim Öztürk.
Kendisine artık son aylara girildiğini hatırlatıp;
-"Milletvekilliğinizin önünde 6 aylık bir zaman dilimi kaldı" diye belirttik.
Nedim Öztürk, Eskişehir Milletvekilliği döneminin son derece sorunsuz geçtiğini söyledi önce.
Ardından da.
-"Vekillik yaptığım sürece İnanın ne bir saygısızlık ne de bir olumsuz davranışla karşılaştım. Eskişehirlilerin üzerimde hep ilgisi oldu. Bu yüzden son derece de mutluyum" dedi.
Bu sözlerin bir veda anlamı taşıyıp taşımadığını biraz da espriyle sorduğumuzda ise Öztürk;
-"Hayır bu sözler gerçekten içimden gelen ve Eskişehir seçmeni ile ilgili her zaman söylediğim sözler., Tabii ki yeniden aday adayı olacağız. Ancak yeniden Milletvekili olur muyuz? Bunu elbette zaman gösterecek" diyerek noktaladı sözlerini.