1-Murat TAŞKIN (BİZDEN SÖYLEMESİ)

1-Murat TAŞKIN (BİZDEN SÖYLEMESİ)

Söz döndü dolaştı sahibine geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan yardımcısı Süheyl Batum, bu göreve gelmesinin hemen sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili "Kağıttan Kaplan" değerlendirmesiyle gelmişti gündeme.
Sonrasında...
Bu sözün, genel bir konuşma içinden cımbızla çekip çıkartıldığını söyleyerek, bu değerlendirmede ki amacının Türk Silahlı Kuvvetleri'ni eleştirmek olmadığını açıklamıştı.
Geçtiğimiz günlerde, Süheyl Batum'un kullanmış olduğu "Kağıttan Kaplan" sözünü bu kez de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kullandı.
Başbakan Erdoğan, CHP yi eleştirirken "Kağıttan kaplan" dedi.
Önceki gün de CHP Genel başkan yardımcısı ve Eskişehir birinci sıra Milletvekili adayı Süheyl Batum Eskişehir'de bir açıklama yapmış.
Yaptığı açıklamada AKP yi ve Başbakanı eleştiren Batum;
-"Erdoğan kâğıttan Kaplan bile olamaz" diye konuşmuş.
Sizin anlayacağınız...
"Kağıttan Kaplan" sözünü ilk Süheyl Batum söyledi Ve bu söz dönüp dolaşıp yine kendine kullanması için geldi. O da bu defasında "Kağıttan Kaplan"ı Başbakan için kullandı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
1-Murat TAŞKIN (BİZDEN SÖYLEMESİ) Arşivi