Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

TARAFTAR TEPKİLİ

Mersin maçında alınan galibiyet özellikle Ersun Yanal ve ekibinin rahat bir nefes almasını sağladı. Eskişehirspor Yönetimi istediği kadar hocamızın arkasındayız desin, eğer bu maçtan da puan alamasaydık büyük ihtimal kendisi ile yollar ayrılacaktı. Tam zamanında gelen bu galibiyet ile Ersun Hoca ve ekibine mecburen bir şans daha verilmek zorunda kalındı. Yapılan takviyelerle birlikte artık Ersun Hoca'nın hata yapma lüksü kalmadı. Umarım bunun farkındadır.
Eskişehirspor taraftarının büyük bir kısmı başkana, yönetime ve teknik ekibe karşı tepkili... Bakıyorum kimse bu tepkinin nedenlerini sorgulamıyor. Taraftar niye böyle yapıyor, niye böyle tepki gösteriyor diyen bir kişi yok. Aksine herkes birlik, beraberlik ve destek olmaktan söz ediyor. Taraftar sussun, yapılan yanlışlara göz yumsun isteniyor. Şike operasyonu sürecinde sergilenen duruşu, verilip de tutulmayan sözleri artık dile bile getirmek istemiyorum. Fakat geçen senenin başarılı takımının dağıtılıp, gereksiz yere yapılan transferleri aklım fikrim almıyor. Oynatılmayacak, maç kadrosuna bile alınmayacak bu kadar futbolcunun transfer edilmesinin bir nedeni olmalı. Ersun Hoca verdiği röportajda Akaminko'yu 4 aydır takip ediyoruz diye söyledi. Bu nasıl takip etmekse; çünkü 4 ay önce Akaminko'yu yarı fiyatına satın alabilirdik. Bekledik ki fiyatı biraz daha artsın. Forvet için de bekledik. Sonra bir anda Necati'yi aldık. Necati Ateş'in para için bizi tercih ettiği belli. Ayrıca birde kulübüne ödenen bonservis bedeli var. O zaman Ersun Hoca'nın çok istediğini bildiğimiz, bonservis bedeli de olmayan Eneramo'nun alınmama sebebi nedir? Eskişehirspor taraftarı işte bu yanlış transfer politikasına, kadroyu şişirmekten başka bir şeye yaramayan, kanka menajerlerden yapılan transferlere isyan ediyor. Kimse hesap sormasın, alalım, satalım, kiralık mercedes'lere binip mutlu mesut yaşayalım. Tepki gösterince de hiç olur mu? Şimdi birlik, beraberlik zamanı, bu takıma destek olmak lazım nutukları... Yersen...
Bizleri geçtim ama taraftarın yiyip yemediğini kısa sürede anlarız. Açıkçası taraftarlar gidişattan memnun değil, bunu da yüksek sesle dile getiriyorlar. Mersin galibiyeti ve yapılan yeni transferler şimdilik ortalığı yatıştırmış durumda. Ama bu sessizlik her şey yoluna girdi diye algılanmasın. Bu yüzden Milli maç sonrasında oynayacağımız G.Birliği maçı çok önemli. Hele bazıları için çok daha önemli.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1) Arşivi