Gazetemize ulaşan bir diğer okurumuz, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan yaya geçidinin çizgilerinin silinerek yolun aşınmaktan çukurlaştığını dile getirdi.
Yaya geçidi çizgilerinin silindiğini ve asfaltın aşınarak çukurlaştığını söyleyen okurumuz, karşıya geçmek isteyen tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlar için sıkıntı yaratacağını belirtti.
Çukurlaşan yolun araçlar için kazaya sebebiyet verebileceğini ifade eden okurumuz, yetkililerin asfaltı düzeltmeleri talebinde bulundu.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika