TEŞEKKÜRLER ESES'İM

Eskişehirspor için Avrupa macerası ne yazık ki Marsilya'da son buldu. İskoçya'daki Saint Johnstone maçının ardından dün gece Fransa'da ki Marsilya karşılaşmasını yakından takip eden biri olarak; Eskişehirspor'un Avrupa arenasında iyi mücadele ettiğini düşünüyorum.
Fransa'da erken yenilen gol aslında maçın tüm planlarını alt üst etti. Dün akşam Marsilya karşısında Kırmızı şimşekler ilk yarım saati golsüz geçebilse, çok farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Nedeni ise Eskişehirsporlu futbolcular baştan sona en iyi şekilde mücadele ederek, ellerinden geleni yaptılar.
Ama olmadı...
Avrupa macerası kısa sürdü gibi gözükse de, Eskişehirspor aslında başarılı bir çizgi çizdi. Özellikle bir anda çıkan Avrupa yolculuğunu yönetim ve teknik kadro en iyi şekilde idare ettiler. Marsilya karşısında biraz futbol şansı yanımızda olsa, şimdi çok farklı şeylerden bahsediyorduk. Yinede bu heyecanı yaşamak ve bir Eskişehirli olarak takımımızı bu noktalarda görmek bizim adımıza büyük bir keyifti.
Bugün Marsilya karşısında belki elenmiş olsak da; Eskişehirspor için başarı çıtası yükselmiştir. Artık önemli olan bu tip arenalarda boy göstermek için devamlılığı sağlamak. Bunun sırrı da ligde başarılı olmaktan geçiyor. Kırmızı Şimşeklerin bu anlamda yapacağı tek şey ise; artık lige odaklanmaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi