Gazetemize ulaşan bir okurumuz, geçtiğimiz günlerde tramvaya binen bir kişinin yabancı madde kullandığını ve tramvayda rahatsızlığa sebep olduğunu söyleyerek güvenlik görevlilerin daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Okurumuz, “Geçtiğimiz hafta sonu SSK yönüne giden tramvayda yabancı madde çeken bir kişi vardı. Giyiminden kuşamından da tekinsiz olduğu anlaşılıyordu. Kullandığı maddeyi tramvay içerisinde de tüketiyor ve etrafa rahatsızlık veriyordu. Tramvayda gördüğü bir kızın da peşinden gitmeye çalışıyordu. Güvenlik görevlilerinin bu gibi durumlarda çok daha dikkatli olması lazım. Sonuçta sadece oturmak için maaş almıyorlar, kim geliyor gidiyor bakmaları lazım” dedi.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika