YOL YAKINKEN...

Her nedense bu sezon lig havasına bir türlü girememiştik. Marsilya maçından sonra oluşan kötü ortam mağlubiyeti hazırladı.
Hafta boyunca isteksiz bir şekilde takımın başında bulunan Teknik Direktör Ersun Yanal maç boyunca da kulübeden oyuncuları seyretti.
Yapması gereken hamleleri yapamayan ve yine ağır oyunculardan kurulu bir takım çıkaran Yanal hoca en sonunda taraftardan nasibini aldı.
Şu bir gerçek ki teknik heyet ve yönetim arasındaki gerginliğin saha içinde futbolculara bu kadar yansıyacağını düşünmemiştim. Akhisar karşısında kırmızı şimşekler net bir gol pozisyonu dahi bulamazken şişirme toplarla rakip takımın kalecisi Oğuz'u adeta milli yaptı.
Süper ligin yeni takımı olan konuk edip Akhisar daha ilk yarıda Eskişehirspor kalesine etkili gelirken net gol pozisyonları da buldu. Deneyimsizliklerine rağmen sabırla mücadele eden ligin yeni takımı 90'da bulduğu golle 3 puanı hakederek aldı. Gelde şimdi Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımdan gönderdiği oyuncuları arama. Bir Bülent Ertuğrul, Koray, Volkan, İvesa ve Nadareviç en azından yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden futbolculardı. Ancak dünkü maçta siyah kırmızılı formayı giyen oyuncularda bu yüreği göremedik.
Peki şimdi ne olacak?..
Yönetim yol yakınken şapkasını önüne koyup düşünmeli. Ve teknik heyet konusunda kararını vermeli. Ersun Hoca ile yola devam edersek daha çok sıkıntı çekeriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi