Eskişehirlilere müjde: Artık bayramlarda ücretsiz olacak

Eskişehirlilere müjde: Artık bayramlarda ücretsiz olacak
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, milli bayramlarda ulaşımın ücretsiz olmasını meclise sunacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ilk meclis toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çok heyecanlı ve çok gurur verici olduğunu aktaran Ünlüce, “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni 5 dönemdir yürüten ve 5 yılda şehrimize değer katan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in bu güzel mirasını devralmak benim için onur verici. Aynı zamanda Eskişehir’in kadın belediye başkanıyım. Belki de belediyecilikten de gelen ilk kadın belediye başkanı olabilirim. Yine sanıyorum Büyükşehir’de ilk kadın hukukçu belediye başkanı olabilirim. Hukukçu olmayı da şu anlamda önemsiyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin sahası ve çalışma alanları çok geniş. 540 mahalle, 14 ilçeye hizmet ediyoruz. Bir hukukçunun adaletle buralara hizmet götürmesi de önemli. O yüzden pek çok anlamda ilklerin dönemi. Çok gurur ve onur duydum. Heyecan ve coşkuyla yönettim meclisi. Herkeste de o heyecanı gördüm. Umarım bu 5 yıl en güzel şekilde, en doğru kararların alındığı bir dönem olur. Umarım siyaset üstü bir meclis olur. Eskişehir’in çıkarları, Eskişehir’in menfaati söz konusu olduğunda herkes Eskişehir milliyetçiliğiyle hareket eder diye umuyorum” dedi.

“ÜCRETSİZ OLACAK”

Bundan sonra milli bayramlarda ulaşımın ücretsiz olmasını meclisin takdirine sunacaklarını aktaran Ünlüce, “Ücretsiz yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“KAVGASIZ MECLİS BEKLİYORUM”

Ünlüce meclisten beklentisini de, “Meclisten beklentim kavga etmeden, barış içinde huzur içinde elbette ki farklı görüşler olacak, bunları nezaketle dile getirmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Eskişehir’deki insanlar nazik dile çok önem veriyor. Bunu mecliste de yaşatmayı istiyorum” sözleriyle açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum