Anadolu Üniversitesi Atatürk Stadyumu'nda zafer arayacak

Anadolu Üniversitesi Atatürk Stadyumu'nda zafer arayacak
Anadolu Üniversitesi’nin Efeler 09 SFK ile arasında ki Play-Off 2. tur ilk maçının pazartesi günü saat 20.00’de Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacağı açıklandı.

3. Lig Play Off 1.tur mücadelesinde Karşıyaka ekibini deplasmanda mağlup ederek adını 2. tura yazdıran Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’nin zorlu Efeler 09 karşılaşmasının oynanacağı yer ve saatler belli oldu. Play-Off 2.tur ilk maçında Eskişehir’de Efeler 09 takımını ağırlayacak olan Anadolu Üniversitesi’nin zorlu karşılaşması TFF tarafından 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda saat 20.00’de oynanacağı açıklandı. TFF maçı stadyuma verirken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan ise Pazartesi günü stadyumu bakıma alacağını söyleyerek bu karara ret cevabı verdi.

MAÇ YERİ KESİNLEŞTİ

Maçın her an Osmangazi Üniversitesi Stadyumuna alınma ihtimali oluştu. Spor İl Müdürü Ercan’ın şehrin Profesyonel lig takımına bu ret cevabını vermesi ise camiada şaşkınlık yarattı. Milletvekillerinin de devreye girmesi ile Spor İl Müdürü Osman Ercan’ın inadı kırıldı ve maçın Yeni Atatürk Stadı’nda oynaması kesinleşti.

Bu karşılaşmanın rövanşı 10 Mayıs 2024 Cuma günü Aydın’da saat 16.00’da başlayacak. Anadolu Üniversitesi iç sahada oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak avantajı cebine koymak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum