Anadolu Üniversitesi Elazığ'da

TFF 3. Lig’de ki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, 9 gün içinde tam 3 zorlu karşılaşmaya çıkacak. Önce Elazığ’da kötü gidişata dur demek isteyen temsilcimiz yarın oynanacak maç için bugün hava yoluyla bu kente hareket ederek kampa girecek.
Anadolu Üniversitesi futbol takımı, Son 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen ekibimiz, bu maçı kazanarak hem moral bulmayı hem de galibiyet hasretine son vermeyi amaçlıyor. Teknik Direktör İlhan Var yönetimindeki temsilcimiz mutlak galibiyet için Elazığ’a gidecek.
Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, 26 Ekim’deki Elazığ maçı sonrası, 30 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Aliağa Futbol ile karşılaşacak. Türkiye Kupası’ndaki zorlu maçın hemen ardından ise 3 Kasım Pazar günü ligde taraftarı önünde Artvin Hopaspor’u ağırlayacak Anadolu bu 3 maçı da kazanmak istiyor.