Anadolu Üniversitesi'nde resmi imzalar atılmaya başladı

Anadolu Üniversitesi'nde resmi imzalar atılmaya başladı
 Muhabir
Gelecek sezon profesyonel liglerde ki tek temsilcimiz olacak Anadolu Üniversitesi, 3. Lig planlaması için iç transferde anlaştığı 7 futbolcusuna imza attırdı.

Gelecek sezon 3. Lig’de başarı arayacak temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, bu kapsamda yeni sezon planlamasına devam ediyor. İlk etapta iç transferi tamamlamayı düşünen yönetim, önceki gün anlaşmaya vardığı 7 isme imza attırdı. Bu sezon Bölgesel Ligi’ndeki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Kaptan Ali Fırat Horasan, Hüseyin Tokmak, İbrahim Zeytin, Rıdvan Coşkun, Nizamettin Akgül, Turan Karamahmut ve Özkan Geldi ile yeniden anlaşan Mavi Beyazlı ekibimiz nikah tazeledi.

İç transferi büyük ölçü de bitiren Başkan Galip Özsarı ve yönetim kurulu önümüzdeki günlerde Teknik Direktörü Sertaç Gezer’in raporu doğrultusunda dış transfere yönelecek.

“12 OYUNCU KALACAK 13 YENİ OYUNCU GELECEK”

3. Lig’de öncelikli hedeflerinin kalıcı olmak olduğunu belirten Başkan Özsarı, bu kapsamda sezon planlamasını yürüttüklerini ifade etti. İç transfer de 12 oyuncuya imza attırmayı düşündükleri belirten Özsarı, “bu hafta iç transferi bitirmeyi istiyoruz. Şimdiye kadar yedi oyuncumuza nikah tazeledik. Anlaştığımız diğer oyunculara da birkaç gün içinde imza attıracağız. Dış transferde ise ortalama 13 oyuncu almayı planlıyoruz. Transfer Listemiz hazır. Sertaç Hocamızın raporu doğrultusunda kadromuzu 21 veya 25 isimden oluşturmayı düşünüyoruz. Hedefimiz iyi bir kadro kurarak, ligde kalıcı olmak. Daha sonra play-off’u zorlamak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.