Anadolu’nun gençleri yine gidemedi

Anadolu Üniversitesi U19 takımı bu sezon velilerin maddi desteğiyle U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nde ilk kez boy göstermişti. Ekibimiz sezon Kemal Fazıl Evcimik ile başlasa da ligi Eskişehirspor’un unutulmaz kaptanlarından Sezgin Coşkun ile tamamladı. Sezgin hocanın göreve gelmesiyle ivmesi yükselen Anadolu Üniversitesi U19’ları bu kez ise yönetimsel sıkıntıları aşamadı.
RENKLİ VE KEYİFLİ GEÇTİ
Geçtiğimiz hafta iç Kastamonu deplasmanına gidemeyen Anadolu Üniversitesi önceki gün sezonun son maçı için Çorum’a da maddi sıkıntılar nedeniyle gitmedi.
Takımın ligde var olmasını sağlayan veliler son kalan parayla börek ve tatlı ikramında bulundu.Son antrenman tüm olumsuzluklara rağmen oldukça eğlenceli geçti. Antrenörlerinde dahil olduğumuz bir turnuva yapıldı. Antrenman sonunda ikramlar yenildi, fotoğraflar çekildi.
“BU ÇOCUKLAR BİZİM İÇİN ŞAMPİYONLAR”
Son antrenmanını yapan oyuncular önümüzdeki sezon ne olacağı konusunda beklemeye geçti.
Antrenör Sezgin Coşkun veliler ve oyuncular ile bir konuşma yaparak şunları söyledi:
“Bize sezon başından beri destek olan siz velilerimize de teşekkürlerimizi iletiriz. Sizlerle birlikte güzel bir aile ortamı oluşturduk. Bu aile ortamıyla birlikte, buralara kadar gelebildik Çocuklarımızın, sezon boyunca verdiği emeklerinden, mücadelelerinden ötürü tebrik ederiz. Özellikle son haftalarda oyun olarak da gösterdikleri gelişim bizim için galibiyetlerden çok daha önemli. Çünkü burası adı üstünde bir gelişim ligi ve elimizdeki şartları da göz önünde bulundurduğumuzda, bu çocuklar bizim için şampiyonlar zaten” dedi.