Bal'da derbi heyecanı

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, ligdeki bir diğer temsilcimiz 2 Eylül Spor Kulübüne konuk olacak. Eskişehir derbisinin yaşanacağı günde temsilcilerimiz birbirleri ile karşılaşacak.
HEYECANLI BEKLEYİŞ
Deplasmanda zorlanmasına rağmen Özellikle iç saha maçlarında taraftarın da desteği ile farklı sonuçlar alan Şimşekler Yeni Atatürk Stadyumu’nda Eskişehir derbisini de kazanarak yoluna devam etmeyi planlıyor.
RAKİPLERDEN PUAN ALDI
Ligde oynadığı 7 maçın 5’inde berabere kalan ve galibiyet hasreti çeken 2 Eylül Spor Kulübü de zirveye oynayan Konya Ereğli ve Akşehir’den puan almıştı. Sarı Siyahlılar yarın ise şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor’u konuk edecek.
YENİ ATATÜRK STADYUMU'NDA
Eskişehirspor ile 2 Eylül Spor Kulübü arasında oynanacak Bölgesel Amatör Lig 8.hafta mücadelesi yarın Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Saat 14.000’da başlayacak olan maçı İzmir Bölgesi hakemlerinden Aykut Çetinkaya yönetecek.
HAFTANIN MAÇLARI (24 Kasım Pazar)
14.00 2 Eylül Spor – Eskişehirspor
14.00 Manavgat Belediye – Kumluca Belediye
14.00 Anamur Belediye – Osmanlı 1453
14.00 Tarsus İdman Yurdu – Mezitli 33
14.00 Fuzul Ömeranlı – Kaş Kınık
14.00 Keçiborlu Belediye – Homurlu 1951
14.00 Ereğlispor – Akşehirspor
Kaynak: Spor Servisi