“Camiadan özür dileriz”

“Camiadan özür dileriz”
Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve yönetim dün tesislerde basın toplantısı yaparak değerlendirmelerde bulundu.

“BAŞARAMADIK”

Tesislide basın toplantısı yapan başkan Erkan Koca “4-5 yıllık süreçte hep küme düşme ivmesi içinde olduk. Transferi açtık ama takımı ligde tutmayı başaramadık. Eskişehirspor tarihinde ilk defa amatör kümeye düştü. Bu yüzden ben ve yönetimim camiadan özür dileriz. Ülkemizde yaşanan depremden dolayı gruplar arasında haksızlık olduğunu dile getirdik. Eskişehirspor’un haklarını masada arıyoruz. Transferi açabilir miyiz diye çalışmalara başladık. İmzalar alındı. Trabzon dosyası kapatıldı. Transfer tahtasını açtık. 20 oyuncu Eskişehirspor’a bonservis parası ödemeden kazandırdık” dedi.

“İNŞALLAH KALKAR”

Başkan Koca “Küme düşen takımların tüm başkanları ile görüşme içinde olduk. Dilekçe topladık. TFF’ye verdik. Kulüpler Birliği ile görüştük. Gündeme getirmelerini rica ettik. Önümüzdeki hafta tüm kamuoyunun beklediği haber açıklanacak. Küme düşme kalkacak ya da kalkmayacak. İnşallah kalkar” dedi.

“KAYNAK ARAYIŞI”

Koca kaynak arayışı ve eski Bakan Fatih Dönmez ile ilgili de “Elimizdeki oyuncuları tutmak için. Kaynak arayışına başladık. Bundan sonra ne yapmamız gerektiği konusunda çalışmalara başladık. Sistem Eskişehirspor’da çökmüş durumda. Bu sisteme dahil olanlar başarısız olarak küme düştü. Bizler bu sistemi değiştirmek istiyoruz. Altyapıdan A takıma kadar değiştireceğiz. Bu sistem kalıcı gelirlerle değişir. Bakan bey bize destek konusunda sözler verdi. Bakan bey Ankara’da, sponsorluk görüşmelerini de anlatacağım. Eskişehirspor’u seviyor. Eskişehirspor ile ilgili hassasiyetinin farkındayım. Sponsorluk konusunda bize yardımcı olacaktık. Şu anda maç başı olacakları olan oyuncular var.

“2 OYUNCU TFF’YE VERDİ”

“Bizden 2 futbolcu alacakları için TFF’ye verdi. Önümüzdeki haftalarda kaynak bulduktan sonra ilk fırsatta ödeme yapacağız. Futbolculara 3 ya da 3.5 milyon arasında ödeme yapacağız. BAL Ligine düşersek transferimiz açık olacak. Anadolu Üniversitesi yönetimi BAL ligini iyi biliyor onlardan da destek olacağız”.

“RESMİ TEKLİF YOK”

Başkan Erkan Koca, “BAL Ligine düşsek de 3. Lig’de devam etsek de 15-20 milyon arasında bir bütçe gerekiyor. Oyuncularımız soran oluyor. Ama kulübe gelen resmi bir teklif yok. Resmi teklif gelirse değerlendiririz. Menfaatleri doğrultusunda ne yapmamız gerekiyorsa yaparız, Ayrıca Sponsorluk için görüşmelerimiz sürüyor. Eti ile randevu talebimiz oldu. Tekrardan görüşceğiz. Yıllardır forma reklamı veriyor. Teşekkür ediyoruz. Her zaman destek oldular. İlk önelciğimiz tabii ki ETİ. 7-8 sponsor ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

“KALICI GELİR”

Başkan Erkan Koca ayrıca yeni tesis binası içinde konuşarak “Tesislerde bulunan ve yapımı tamamlanmak üzere olan Halı Sahaların talipleri var. Ancak bu seneyi kurtaralım diye 10 yıllığına bu sahaları vermeyeceğiz. Altyapı adına kalıcı gelire çevireceğiz” dedi.

“KAPIMIZ AÇIK”

“Eskişehirspor Kanlıkavak altyapı tesislerinin tahliyesi konusunda Eskişehirspor’a faydası yok denildi. Ancak bu hamle ile de bizlere 5 kuruş fayda yok. İnşallah bir orta yol bulunur. Umarım başka bir alanda burada eğitim gören 500 çocuğa bir tesis temin edilir. Tabi bu kardeşlerimizin hepsine kulübümüzün kapıları sonuna kadar açık olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.