Erteleme maçı Cumartesi

Erteleme maçı Cumartesi
Eskişehirspor süper gençlerinin ertelenen Dardanel maçı 14 Nisan Cumartesi günü oynanacak.Ligin 17. haftasında oynanması gereken Dardanel-Eskişehirspor ve Bursa- Oyak Renault maçlarının tarihleri futbol federasyonu tarafından...

Eskişehirspor süper gençlerinin ertelenen Dardanel maçı 14 Nisan Cumartesi günü oynanacak.
Ligin 17. haftasında oynanması gereken Dardanel-Eskişehirspor ve Bursa- Oyak Renault maçlarının tarihleri futbol federasyonu tarafından belirlendi.Dardanel ve Bursa kulüplerini isteği üzerine ertelenen karşılaşmalar konusunda Eskişehirspor'un itirazı olmuş ve maçlar ileri bir tarihe ertelenmişti.
Son haftalarda zirve için oynayan takımların arasındaki çekişme nedeni ile futbol federasyonu Dardanel- Eskişehirspor ve Bursa- Oyak Renault maçlarının son haftadan önce oynatılmasına karar verdi.
Bu arada futbol federasyonu Süper gençler liginde gruplarında ilk üç sırayı alan takımların Türkiye finallerine katılmasına karar verdi. Bu karar gruptaki takımları sevindirdi. Eskişehirspor'un bulunduğu grupta beş takım ilk üç için çekişiyor.
Karşılaşmalar 14 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Çanakkale'de oynanacak karşılaşma için hazırlıklarına başlayan genç şimşekler bu maç ilk üç vizesini alarak evine dönmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.