Es-Es Ereğli Deplasmanında

Es-Es Ereğli Deplasmanında
Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Eskişehirspor Pazar günü Karadeniz Ereğli takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig’de grubunda 8 hafta sonunda 22 puanla zirvede yer alan ve en yakın rakibi 1926 Polatlı ekibinin 3 puanla önünde yer alan Eskişehirspor Pazar günü Zonguldak takımı Karadeniz Ereğli Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

ZOR MAÇ

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alıp 14 puan toplayan Karadeniz Ereğli ekibi bu maç öncesinde Es-Es’in 8 puan gerisinde yer alıyor. Rakip için de yarın gerçekleşecek maç büyük önem taşıyor.

HEDEF 3 PUAN

Zorlu deplasmanda tek hedefi 3 puan olan Eskişehirspor Karadeniz Ereğli ekibini yenerek bir maç sonra yine deplasmanda oynayacağı Polatlı maçı öncesi moral bulmak istiyor. Teknik Direktör İbrahim Baş kritik maçta takımına güveniyor.

SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK

Pazar günü Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacak olan Karadeniz Ereğli ile Eskişehirspor arısındaki maç saat 14.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.