HELAL OLSUN SİZE 32-30
Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Mihalıççıkspor 3 hafta aradan sonra kazandı. Sahasında Köyceğiz’i ağırlayan temsilcimiz ilk yarısını 17-13 geride kapattığı maçta muhteşem bir geri dönüşe imza atarak sahadan 32-30’luk skorla galip ayrıldı.
4 SAYI GERİDE KAPATTIK
Ligde son 3 hafta da aldığı peş peşe mağlubiyetlerle üst sıralara tırmanma fırsatını tepen Mihalıççıkspor Cumartesi günü kendini buldu. Porsuk Spor Salonu’nda Köyceğiz Belediyesi’ni ağırlayan temsilcimiz hızlı başladığı karşılaşmada bir anda geriye düşerek soyunma odasına 17-13 geride gitti.
ASLA PES ETMEDİLER
Maçın ikinci yarısında kendine gelen ve rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen Mihalıççıkspor muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Dişli rakibi karşısında savunmayı sertleştiren temsilcimiz bu yarıda üstünlüğü ele aldı ve sahadan 32-30’luk skorla galip ayrılmayı bildi ve rahat bir nefes aldı. Mücahit 7, Louay Makhlouf 8 golle takıma skor anlamında büyük katkı yapan isimler oldular.