Işık'ı sıkıntı bastı

Işık’ı sıkıntı bastı
Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık’ı sıkıntı bastı. Karşıyaka maçı öncesi sakat ve hasta futbolcuların çokluğu teknik direktör Işık’ı kara kara düşündürüyor.Ligdeki kritik maçlarından birisini yarın taraftarı...

Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık'ı sıkıntı bastı. Karşıyaka maçı öncesi sakat ve hasta futbolcuların çokluğu teknik direktör Işık'ı kara kara düşündürüyor.
Ligdeki kritik maçlarından birisini yarın taraftarı önünde Karşıyaka ile yapacak olan Eskişehirspor hazırlıklarını ara vermeden sürdürürken takımda sakat ve hasta futbolcuların çokluğu teknik direktör Ergin Işık'ı kara kara düşündürmeye başladı.
Sol iç Mustafa ile sağ forvet ve kanat elemanı İshak'ın sakatlığı nedeni ile Karşıyaka maçında oynamayacak olmasının yanı sıra başta Serkan Reçber ve Zafer'in sakatlıklarının tam olarak geçmemesi, Ulaş'ın hastalıktan yeni kurtulması teknik direktör Işık'ı sıkıntıya sokuyor.
Serkan reçber'in Karşıyaka maçında forma giyeceği belirtilirken Zafer'in durumu ise maç sabahı netleşecek. Ulaş'ın ise antrenman eksikliğinin bulunması nedeni ile Karşıyaka maçında yedek olarak sahaya çıkması bekleniyor.
Kadro oluşturmakta büyük sıkıntı çeken teknik direktör Ergin Işık'ın kritik maçta hangi futbolcuları ilk on birde süreceği ve 18 kişilik maç kadrosuna kimleri alacağı Pazartesi günü belli olacak.
Resim altı/ Teknik direktör Ergin Işık eksikler nedeni ile sıkıntıda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.