KIRMIZI ŞİMŞEK ÇAKSIN

KIRMIZI ŞİMŞEK ÇAKSIN
 Eskişehirspor bugün zorlu Adana deplasmanında galibiyet arayacak.Lige sıkıntılı giren ve ilk 7 hafta kazanamayan Kırmızı Şimşekler milli ara öncesi Manisaspor engelini aşarak ligdeki ilk galibiyetini almıştı.BUGÜN RAKİP...

 


Eskişehirspor bugün zorlu Adana deplasmanında galibiyet arayacak.


Lige sıkıntılı giren ve ilk 7 hafta kazanamayan Kırmızı Şimşekler milli ara öncesi Manisaspor engelini aşarak ligdeki ilk galibiyetini almıştı.


BUGüN RAKİP ADANA DEMİRSPOR


Es-Es ligin 8. Haftasında bugün Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Cuma günü Adana’ya giderek kampa giren ve dün de ter antrenmanı yaparak hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı Şimşekler  maç saatini beklemeye başladı.


MAVİ DEĞİL KIRMIZI ŞİMŞEK çAKACAK


Mavi Şimşekler olarak bilenen ev sahibi Adana Demirspor ile Kırmızı Şimşekler arasındaki maç için nefesler tutuldu. Bugün Adana’da Mavi değil Kırmızı Şimşeklerin çakarak 3 puan alması bekleniyor.


HAKEM KARDEŞLER


Bugün Adana 5 Ocak Fatih Terim stadyumunda oynanacak olan zorlu maçı Bursa bölgesinin süper lig hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.


TARAFTAR GöREV BAŞINDA


Eskişehirspor’u hiç bir zaman yalnız bırakmayan taraftarı bugün uzak deplasman olan Adana’da da destekleyecek. Dünden itibaren yollara düşen taraftarlar bugün Adana 5 Ocak stadyumunda kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurarak armasının yanında olup oyunculara destek verecek.


İLDİZ İKİNCİ GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR


Es-Es’in başında Manisa karşısında ilk kez çıkan ve galibiyet sevinci yaşayan deneyimli teknik direktör Yücel İldiz bugün memleketinin takımı Adana Demirspor’a karşı sınav verecek.  İldiz hoca ikinci maçında da galibiyet sevinci yaşamak istiyor.


ADANA DEMİR’İN 11 PUANI BULUNUYOR


Her sezon olduğu gibi bu sezonda iddialı bir taktım kuran ev sahibi Adana Demirspor 7 hafta sonunda 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak ligde 11 puanla 8. Sırada yer alıyor. Es-Es ise 7 puanla 7. Sırada bulunuyor.


 


 


SHPOT : Milli ara öncesi Manisa’yı yenerek ligde galibiyetle tanışan Eskişehirspor bugünde Adana deplasmanında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. 5 Ocak Fatih Terim stadyumunda saat 18.00’de başlayacak olan maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek.


Şimşekler bugünde ilk deplasman galibiyetini alıp yoluna devam etmek istiyor.


 


:::


HAYDİ SEMİH


Taraftar bugün Semih’den gol bekliyor.


Yücel hocanın gelmesi ile birlikte kendini bulan ve hafta içinde de ilk 11’de denenen Semih Şentürk maç öncesi oldukça hırslı. Semih’in zorlu maçta Adana Demirspor filelerini havalandırması bekleniyor.  


 


::


ERKAN VAR,


OFOEDU YOK


Kaptan Erkan bugün forma giyerken, Ofoedu ise yer almayacak.


ümraniye maçında kırmızı kart gören ve 1 kupa 2 lig maçında oynayamayan Erkan Zengin bugünkü Adana Demir maçında takımdaki yerine alacak.


Manisa maçında sakatlanan ve Eskişehir’de kalarak tedavi olan Ofoedu ise bugün oynayamayacak.


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.