MAHALLİ AT YARIŞLARI YAPILDI

MAHALLİ AT YARIŞLARI YAPILDI
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Eskişehir Valiliğinin düzenlemiş olduğu Mahmudiye İlçesi Sonbahar Mahalli At Yarışları 16 Eylül - 23 Eylül 2012 tarihlerinde ilimiz Mahmudiye ilçesi hipodromunda koşuldu. İlimiz...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Eskişehir Valiliğinin düzenlemiş olduğu Mahmudiye İlçesi Sonbahar Mahalli At Yarışları 16 Eylül - 23 Eylül 2012 tarihlerinde ilimiz Mahmudiye ilçesi hipodromunda koşuldu. İlimiz Türkiye yarış atı yetiştiriciliğinde önemli illerden biri konumunda. Türkiye'de de safkan Arap atının yetiştirildiği bölgelerden en önemlisi ilimizin Mahmudiye ilçesi.
Yarışların ilk haftası Mahmudiye Kurtuluş Şenlikleri ile birlikte çeşitli etkinliklere sahne olurken, İkinci hafta koşuları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu' nun atlı gösterisi ile başlayarak, yerel sanatçıların müzik şöleni ile devam etti. Gerçekleşen koşulara halkın yoğun ilgisi ile koşular heyecanlı ve çekişmeli geçti. İki hafta boyunca yapılan koşulara toplam 56 at katılırken, Yarışlar sonucunda tabelaya giren atların sahiplerine ¨69.700,00 ikramiye dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.