OGÜ ve AÜ yarı finalde

OGÜ ve AÜ yarı finalde
İlimizde devam eden Üniversiteler arası voleybol B kategorisi grup birinciliği müsabakalarında dün oynanan müsabakalarla grup maçları sona erdi. Anadolu Üniversitesi spor salonunda oynanan bayan karşılaşmalarında dün Ege Üniversitesi...

İlimizde devam eden Üniversiteler arası voleybol B kategorisi grup birinciliği müsabakalarında dün oynanan müsabakalarla grup maçları sona erdi.
Anadolu Üniversitesi spor salonunda oynanan bayan karşılaşmalarında dün Ege Üniversitesi temsilcimiz Osmangazi Üniversitesi'ni 3-0 yenerken, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ise Bilkent Üniversitesi'ni yine aynı skorla 3-0 mağlup etmeyi başardı. Atatürk spor salonunda oynanan maçlarda ise erkeklerde Dumlupınar Üniversitesi Kara Harp Okulu'nu 3-0 yenerken,.Celal Bayar Üniversitesi ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ni yine 3-0 yenmesini bildi.
Bu sonuçlarından ardından bayanlarda ve erkeklerde toplam 8 takım adını yarı finale yazdırdı. Bugün oynanacak yarı final maçlarında bayanlarda Ege Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi, erkeklerde ise Kara Harp Okulu, Celal Bayar Üniversitesi, Muğla Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesi final için mücadele edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.