SAĞLIK İLE ESES U-18'LER KAPIŞTI

SAĞLIK İLE ESES U-18’LER KAPIŞTI
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sağlıkspor önceki gün A.Temel sahasında Akademi Ligi takımlarından Eskişehirspor U18leriyle kapıştı. Oldukça zevkli geçen maçı Sağlıkspor Erkan Özlevbaş’ın golüyle 1-0 kazanmayı bildi....

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sağlıkspor önceki gün A.Temel sahasında Akademi Ligi takımlarından Eskişehirspor U18leriyle kapıştı. Oldukça zevkli geçen maçı Sağlıkspor Erkan Özlevbaş'ın golüyle 1-0 kazanmayı bildi.
Bölgesel Amatör Lig temcilerimizden Sağlıkspor yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, önceki gün Eskişehirspor U18 takımının önüne çıktı. Abdurrahman Temel sahasında oynanan maç mücadeleye dayalı geçerken, her iki takımda üretken olmaktan uzak kaldı. Sağlıkspor'da antrenör Mesut Altıntaş ilk yarıda daha çok yeni transferler ve genç oyunculara şans tanırken, antrenör Halit Kök gözetiminde ki Eskişehirspor U18leri rakibiyle kora kor mücadele verdi. İkinci yarıda her iki antrenörde oyuncu değişikliklerine giderken, Sağlıkspor oyuna biraz daha ağırlığını koydu. Bu devrede oyuna dahil olan Erkan Özlevbaş takımının ve maçın tek golüne imza atarken, Sağlıkspor Eskişehirspor U18 takımını 1-0 mağlup etti. Ağır antrenman programından çıkan her iki takımında henüz lige hazır olmadığı gözlendi. Antrenörler Mesut Altıntaş ve Halit Kök ortak görüşte buluşarak takımlarının mücadele anlamında iyi, fakat üretkenlik anlamında zayıf kaldığını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.