TÜFAD'dan antrenör semineri

TÜFAD’dan antrenör semineri
TÜFAD Eskişehir Şubesinin başvurusu üzerine TÜFAD tarafından düzenlenen futbol antrenör semineri 17-18 Mart tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda (BESYO) yapılacak. Teknik Direktör Kamuran Yavuz...

TÜFAD Eskişehir Şubesinin başvurusu üzerine TÜFAD tarafından düzenlenen futbol antrenör semineri 17-18 Mart tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda (BESYO) yapılacak.
Teknik Direktör Kamuran Yavuz seminere katılacak olan TÜFAD üyesi antrenörlere, BESYO futbol branşı öğrencilerine ve Eskişehir'de Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda branşı futbol olan Beden Eğitimi Öğretmenlerine iki gün boyunca altyapıya yönelik seminer verecek. Ayrıca programı uygun olduğu takdirde Futsal Milli Takım Teknik Direktörü Ömer Kaner'de Seminere katılarak Futsal (Salon Futbolu) konusunda bilgi aktaracak. TÜFAD seminerine katılacak olan antrenörler en geç Perşembe günü mesai bitimine kadar, TÜFAD şubesine başvurabilecekler. BESYO ve Milli Eğitim bünyesinden seminere katılacak olanlar kendi kurumlarına müracaat edecekler. Seminer BESYO tesislerinde Cumartesi ve Pazar günleri 9.00'da başlayacak ve gün boyu sürecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.