Umutlar Play-In maçlarına kaldı

Umutlar Play-In maçlarına kaldı
 Muhabir
Eskişehirspor ve Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol takımları, 2. ligden düşen ekipler ve Play Off’a veda eden takımlarla maçlarında ter dökecek.

Kadınlar 3. Liginde Play Off maçlarına çıkan Eskişehirspor ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol takımları dün çeyrek final maçlarını kaybederek yarı finalin kapısından döndüler. Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı Bursa’da Sancaktepe ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten mücadelenin ardından uzatmalarda gol sesi çıkmayınca sonucu penaltılar belirledi. Penaltı atışlarıyla rakibine yenilen Dişi Şimşeklere deyim yerindeyse yazık oldu. Afyonkarahisar’da mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol takımımız ise rakibi Ligin flaş ekibi Uşak Belediyesi karşısında 7-1’lik skorla farklı mağlup olarak Play Off’a veda etti.

Ancak bu yıl ki yeni statü ile temsilcilerimizin 2. Lige yükselebilmeleri için bir şansı daha olacak. Yeni sezon öncesinde temsilcilerimiz Play İn maçlarına katılacak. 2. ligden düşen ekipler ve Play Off’a veda eden takımlar arasında oynanacak Play İn maçlarda temsilcilerimiz 2. Ligi zorlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.