"Veren yok ki alan olsun"

“Veren yok ki alan olsun”
Gençlerbirliği Oftaş kalecisi Ferhat konusuna açıklık getiren ikinci başkan Rıdvan Çakırgöz “ Veren yok ki alan olsun” dedi.Eskişehirspor’a alınacak kaleci konusunda sürekli ismi gündeme gelen ve teknik direktör Metin Diyadin’in...

Gençlerbirliği Oftaş kalecisi Ferhat konusuna açıklık getiren ikinci başkan Rıdvan Çakırgöz " Veren yok ki alan olsun" dedi.
Eskişehirspor'a alınacak kaleci konusunda sürekli ismi gündeme gelen ve teknik direktör Metin Diyadin'in listesinde yer aldığı belirtilen Oftaşspor' un file bekçisi Ferhat'ın Eskişehirspor'a gelip gelmeyeceği konusuna İkinci başkan Rıdvan Çakırgöz açıklık getirdi.
Ferhat'ın transferinin söz konusu olmadığını belirten ikinci başkan Çakırgöz " Ferhat üç büyük kulübün dahi transfer listesinde. Kendisi Oftaş takımının mukaveleli futbolcusu. İlhan Cavcav' ın da Ferhat'ı bırakmak istemediğini biliyorum. Veren yok ki bu futbolcu alalım. Bu tür polemikler ortaya atılıyor ve taraftarımızda tartışıyor. Ferhat'ı Eskişehirspor için düşünmüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.