Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Taşlar yerlerine sabitlenmeli...


İki Eylül Caddesi’nde, Tramvay güzergahında yaya yürüme yollarının resmen bozulmaya başladığını söyleyen okurumuz, bu yaya yollarının üzerinde yürümenin cambazlık gerektirdiğini söyledi.
Zaman içinde onarım da yapılmadığı için bazı taşların resmen kırıldığını, bazılarının göçüp, bazılarının da yukarıda kaldığını söyleyen okurumuz "Eğer dikkatli şekilde yürümüyorsanız ve kafanızda bir düşünce varsa ya ayağınız takılıyor ya da burkuluyor" dedi.
Aslında her gün binlerce insanın yürüyüş yaptı bu kaldırımların zaman zaman onarılması gerektiğini de konuşmasında belirten okurumuz, belediyelerin maalesef kaldırımı yaptıktan sonra bir daha dönüp bakmadığını ifade etti.
İnsanların ciddi kazalar da geçirebileceğini söyleyen ve bozuk kaldırım taşlarının yenileri ile biran önce değiştirilmesini isteyen, yağışlı havalarda bu yerinden oynayan taşların daha da fazla sıkıntıya neden olduğunu dile getiren okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi