Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bıktırıyorlar resmen.

 


Okurumuz, cep telefonuna hemen her gün gelen onlarca mesajdan dolayı bıkıp usandığını, kendi izni olmadan cep telefonuna mesaj çeken firmaları şikayet etmek istediğini söyledi.


Belki bu mesajların gelmesinden mutlu olanlar olabileceğini, kendisinin ise böyle bir mesaj almak istemediğini söyleyen okurumuz "Bu nasıl oluyor bilemiyorum? Benim numaramı nereden buluyorlar da bu tür indirim ve satış ile ilgili mesajlar gönderiyorlar?" dedi.
çoğu mesajın erken saatlerde, yine bazı mesajların da gece geç saatlerde geldiğini, ister istemez huzur bozduğunu söyleyen okurumuz "Buna kimsenin hakkı yok. Eğer firmalar pazarladıkları ve sattıkları mal ve hizmetlerle ilgili mesaj göndereceklerse, mesaj gönderecekleri telefon sahibinden onay almaları gerekiyor.b benim hiç alışveriş yapmadığım mağazalardan bile sürekli olarak telefon mesajı geliyor" dedi.
Bunu şikayet etmek istediğini söyleyen ve mesajların gelmemesi için telefon üzerinde ne yapılacağını bilmediğini de kaydeden okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu da ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi