"Büyükşehir gündeme gelirse meclisi terkederiz"

“Büyükşehir gündeme gelirse meclisi terkederiz”
İl Genel Meclisi’nin DSP’li üyesi Atilla Çetinkaya, meclis toplantılarında özellikle Büyükşehir Belediyesi hakkında tartışma yaşanması durumunda bundan böyle sessiz kalmayacaklarını ve meclisi terk edeceklerini söyledi.Çetinkaya,...

İl Genel Meclisi'nin DSP'li üyesi Atilla Çetinkaya, meclis toplantılarında özellikle Büyükşehir Belediyesi hakkında tartışma yaşanması durumunda bundan böyle sessiz kalmayacaklarını ve meclisi terk edeceklerini söyledi.
Çetinkaya, "bizler buraya İl Özel İdaresi'nin görev alanı içindeki çalışmalarını organize etmek ve yönetmek için seçildik. Asli görevimiz bu. Ancak, bazen bizim komisyonlarımızdan gelen raporları bile dinlemeyen bazı arkadaşlar, Büyükşehir Belediyesi hakkında tartışma ve polemik yaratmaktan çekinmiyorlar. Biz DSP Grubu olarak bundan böyle buna sessiz kalmayacağız. Meclisi ilgilendiren konuların dışına çıkıldığında ve özellikle Büyükşehir Belediyesi hakkında burada polemik yapıldığında meclis salonunu terk edeceğiz" diye konuştu.
Hatırlanacağı gibi, birkaç gün önce Vali Konağı konusunda yeni bir öneri getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili olarak Meclis üyesi Harun Çetintürk bir konuşma yapmış ve Büyükerşen ile ilgili "o kendi işine baksın" demişti. Diğer taraftan, İl Genel Meclisi'nde bugün gündem sırası gelen "1 milyon Ağaç Kampanyası" ile ilgili konu, önergenin sahibi DSP Meclis üyesi ve Grup Sözcüsü Emin Çokaygil'in mazereti nedeniyle toplantıya katılmaması nedeniyle bugüne ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.