DSP'de Çuhadar'a yönetim oluşturma görevi

DSP’de Çuhadar’a yönetim oluşturma görevi
Demokratik Sol Parti Genel Merkezi, Cem Ekin’in kendi isteğiyle görevden ayrılmasının ardından yeni yönetim oluşturması için Nihat Çuhadar’ın görevlendirildiği öğrenildi. Nihat Çuhadar’ın yönetim kurulu üyelerini belirlemesinin...

Demokratik Sol Parti Genel Merkezi, Cem Ekin'in kendi isteğiyle görevden ayrılmasının ardından yeni yönetim oluşturması için Nihat Çuhadar'ın görevlendirildiği öğrenildi.
Nihat Çuhadar'ın yönetim kurulu üyelerini belirlemesinin ardından Genel Merkezin onayına sunulacağı belirtilirken, kesinleşmesinin ardından kamuoyuna gerekli açıklamanın yapılacağı kaydedildi. Hatırlanacağı gibi, DSP İl Başkanı Cem Ekin, geçtiğimiz hafta içinde işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevinden ayrılmıştı. Bunun üzerine Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit gerekli görüşmelerde bulunmak için Eskişehir'e gelmişti. Bu gelişmelerin ardından Nihat Çuhadar'ın Genel Merkeze davet edildiği ve yeni yönetimi kurması için kendisine görev verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.